Lopen Talo & Tili Oy

Lopen Talo & Tili Oy palvelee Loppi - Riihimäki alueella asunto-osakeyhtiöitä kaikissa isännöintiin liittyvissä tehtävissä. Välitämme asiakkaistamme ja tahdomme taata pitkän yhteistyön jokaisen kiinteistön kanssa. Henkilöstöömme kuuluu joukko alan ammattilaisia, joiden avulla voimme tarjota parasta mahdollista palvelua.

Kasvavana ja kehittyvänä Isännöintialan ammattilaisena haluamme tarjota myös teidän asunto-osakeyhtiölle palvelujamme.  Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, niin räätälöidään teillekin sopimus isännöinnistä!

Isännöintitoimisto Lopen Talo & Tili Oy, Riihimäen Talo & Tili sekä Kiinteistöpalvelu Muntila ovat nyt yhtä ja palvelemme asunto-osakeyhtiöitä ja kiinteistöjä Lopen, Riihimäen, Hausjärven ja Hyvinkään talousalueilla.

Haemme yrityksemme vahvistukseksi joukkoomme isännöitsijää vakituiseen työsuhteeseen Riihimäen toimipisteeseen. Isännöitsijältä toivomme sekä edellytämme vahvaa ammattiosaamista asunto-osakeyhtiöiden isännöinnin parissa sekä hyvää palveluosaamista. Hakijalla tulee olla vähintään isännöinnin ammattitutkinto (IAT-tutkinto) ja eduksi katsomme aikaisemman työkokemuksen. Mikäli olet kiinnostunut avoimesta isännöitsijän paikasta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostilla (toimisto@talotili.fi) vapaamuotoisella hakemuksella!